Filtruoti pagal close

Kepurės moterims

Kepurės moterims (Moteriškos kepurės internetu)
Pasirinkite subkategoriją

Aktyvūs filtrai

Pirmoji kepurės pasirinkimo taisyklė – ji turi tikti prie veido ir kūno sudėjimo. Netinkamo dydžio kepurė darkys išvaizdą, žmogus gali atrodyti komiškai. Kita svarbi taisyklė – spalvų dermė. Kepurės moterims turi tikti prie pasirinktos spalvinės gamos arba tapti aprangos akcentu, kuris bus papildomas pavyzdžiui, ta pačia spalva lakuotais nagais ar aksesuarais, naudojamos panašios faktūros movos. Pasirinkus derinimą – nereikia, kad kepurė ir paltas būtų tos pačios spalvos, tačiau išlaikykite spalvinę gamą. Pavyzdžiui: žemiškų atspalvių paltai ar viršutiniai drabužiai puikiai derės su tų pačių žemiškų spalvų kepurėmis. Prie žalios spalvos palto puikiai derės rudos, tamsiai oranžinės ar baklažano spalvos galvos apdangalas. Na, o jei išsirinkote itin patinkančią kepurę, tačiau neturite jos atspalvio rūbų – rinkitės klasikinį juodą paltą, kreminės spalvos lietpaltį ar švarką. Kepurę derinkite pasitelkdami aksesuarus: pirštines, šalikus, rankines – tai nuostabus būdas atrodyti stilingai. O jei kepurė itin originali – ji gali tapti jūsų išskirtine detale, vadinama „statement piece“. 

5 moteriškos kepurės, kurios padės jums išsiskirti iš kitų

Kepurė suteikia šarmo, šildo ir/arba slepia nuo saulės spindulių, padeda paslėpti šiek tiek netvarkingą šukuoseną – tad kepurę verta turėti kiekvienai. Išskyrėme penkis modelius, kuriuos verta turėti kiekvienai moteriai, kuri nori pasipuošti bet kokia proga. 

1.Megsta kepurė – ji bus naudinga, kai norėsite sportuoti lauke, keliauti į gamtą. Šiltos megztos kepurės būtinos rudens ir žiemos sezonu, kai norime apsaugoti galvą ir ausis nuo lietaus ir vėjo. 

2. Skrybėle – klasikinė, plačiabrylė, panama ar kito tipo. Rinkitės pagal savo stilių ir mėgstamas spalvas ir gyvenimo būdą. Ji tiks pereinamu oru, kai rytais norisi šiek tiek šilumos, o įsidienojus ima šildyti ir į akis šviesti saulė. 

3.Kepurė su snapeliu yra vienas universaliausių galvos apdangalų.  Šiuolaikinės kepurės yra ne tik sportinio, bet ir puošnaus (chic) stiliaus, tas jas galima derinti ne tik prie sportinės, bet ir laisvalaikio ar romantiškos aprangos. Įvairios spalvos ir puošyba padės kiekvienam rasti sau patinkančią bei apsaugoti akis nuo kaitrios saulės. 

4.Proginė skrybėlaitė ar lankelis – puošnus galvos apdangalas aprangą pakylėja vienu laipteliu aukštyn ir padeda išsiskirti, prideda elegancijos.   

5. Beretė – tai kepurė visiems gyvenimo atvejams.  Šią kepurę galima nešioti net trimis skirtingais būdais ir taip su viena kepure sukurti tris skirtingus įvaizdžius su skirtingais aprangos komplektais. Ji suteikia aprangai žaismingumo. Tinkamo dydžio ir kokybiškos medžiagos beretė šildo galvą, tad tai puikus pasirinkimas pavasariui ir rudeniui. 

Kaip užsisakyti kepurę internetu? 

Kepurę užsisakyti mūsų elektroninėje parduotuvėje itin paprasta. Išsirinkę norimą prekę dėkite ją į krepšelį. Tuomet suveskite savo duomenis, pasirinkite pristatymo būdą (jo kaina nurodyta krepšelyje) bei apmokėkite pasirinktu būdu. Jei norite palikti pranešimą dėl užsakymo, jį galite parašyti prie užsakymo formos esančiame laukelyje (pvz. kuri laiptinė, koks durų kodas ir panašiai). Visas prekes saugiai supakuojame, kad kepurės ir skrybėlės pasiektų Jus nepriekaištingos kokybės. 

Nesate tikri, ar pasirinkta kepurė Jums tiks? Kviečiame nemokamai konsultuotis su mumis telefonu, elektroniniu paštu arba socialiniais tinklais. Maloniai suteiksime išsamią konsultaciją, papasakosime apie derinimo bei kepurės nešiojimo būdus.